PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nordhordland Røde Kors

Kven er vi og kva gjer vi?

Nordhordland Røde Kors er et aktivt lokallag med rundt 1100 medlemmer. Vi dekker kommunene Lindås, Meland, Radøy, Austrheim, Fedje, Masfjorden og Modalen.

Oppdrag: Hindre og lindre nød.

Røde Kors Nordhordland (NHRK) er en lokalforening med base i Isdalstø. Fra å være inndelt i flere lokalforeninger rundtom i Nordhordland, ble NHRK i 2005 slått sammen til èn stor forening. Dette gir oss en enklere administrasjon, men en større geografisk utfordring. Hovedvekten av aktiviteter foregår i og ved Garveriet i Isdalstø, mens korpshuset ligger på Rossland i Meland. Vi har også et sjø- og strand-depot i Austrheim. 

Aktiviteter

NHRK er, som alle Røde Kors-foreninger, tuftet på Røde Kors`humanitære prinsipper. Dette kan leses mer om på www.redcross.no. Aktivitetene er frivillige (d.v.s. ubetalt). Vi har per i dag følgende aktiviteter:
Hjelpekorpset, Røde Kors Ungdom, Besøkstjenesten og Blodgiving.

Det er alltid et ønske å starte opp med nye, relevante aktiviteter, så dersom du eller noen du kjenner brenner for å sette igang nye prosjekter, er det bare å ta kontakt med oss! Vårt mål er å dekke udekkede behov.

Kontakt

Besøk oss på Facebook
www.nhrk.no

Grunnet at Røde Kors Nordhordland skal dekke et stort geografisk område, har vi lokalitet flere steder: Garveriet, Isdalstø (se kart under) og Røde Kors-huset på Rossland 

Epost: post@nhrk.no
Leder: Odd Harald Dommersnes, Tlf.: 40618288, Mail: leder@nhrk.no

Postadresse
Røde Kors Nordhordland
Postboks 47
5902 Isdalstø

Mail til Lokalforeningsstyret: styret@nhrk.no