PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meland Golfklubb

Kven er vi og kva gjer v?

Meland golf har ein 18 hulls golfbane,drivingrange, butikk og klubbhus. Banen ligger 35 min fra Bergen. Adressen er Beitingsveien 50, 5918 Frekhaug.

534580_294196697364145_347292540_n.jpg

Golf for alle

Få ideretter eller aktiviteter er så inluderende og åpen på tvers av ferdighetsnivå, alderforskjell og kjønn som golf. Bestemor og barnebarn, far og sønn, ektepar, kollegaer, proffog amatør. Alle kan spille sammen og ha det gøy selv om utgangspunktet er helt ulikt. Handicapreglene i golf er laget for at man skal kunne spille med hvem som helst og likevel være på samme nivå og ha det gøy.

Spille golf

For å kunne spille golf på ordinære golfbaner i Norge er det et par forutsetninger som må oppfylles. Det ene er at man må ha gjennomført kurset ”Veien til golf”, eller tatt det som tidligere het ”Grøntkort”. Gjennom dette får man så et såkalt ”klubbhandicap” og etter hvert som man blir bedre å spille, et ”handicap” eller såkalt ”Hvittkort”. Det andre kriteriet for å spille på ordinære baner er at man må være medlem av en klubb.

Medlemskap

For å kunne få utstedt kursbeviset ”Veien til golf” må man være medlem i en klubb. Det kan for så vidt være hvilken som helst klubb i landet. Mange velger å melde seg inn i en klubb med lav medlemsavgift for å få kursbeviset. Disse kalles gjerne ”postkasseklubber” siden de ofte ligger langt fra banen man først og fremst ønsker å spiller på.

Dersom du planlegger å spille golf på Meland Golfklubb, om så bare et par runder i året, vil du ha fordel av heller å være medlem der enn i en ”postkasseklubb”. Det koster 2.100,- å være B-medlem i Meland Golfklubb. Da får du rabatt på greenfee på hverdager, du får muligheten til å være med i alle klubbturneringene, og du kan booke spilletider fem dager i forveien slik som de med fullt medlemskap. 

Har du planer om å spille mange runder golf i løpet av en sesong på Meland Golfklubb, anbefales ordinært eller fullt medlemskap. Det får man kun ved kjøp av andel. Denne koster per i dag 20.000,- og er et omsettelig dokument som kan selges eller leies ut til andre når man ønsker å avslutte medlemskapet. Årskontigent er per i dag 6.500,- (4.500,- for ektefelle). Med ordinært medlemskap spiller man så ofte man vil uten å betale greenfee.

Knøttegolf

En timme i veckan, 8 ggr på vår och höst, har vi knøttegolf för de yngsta nybörjarna. Detta är en introduktion till golfen, med syftet att skapa ett intresse bland de yngre. I en trygg miljö, tillsammans med föräldrar och PRO, får barnen prova att spela golf på ett lekfullt sätt. Vi vill att barnen i första hand ska ha roligt och vill komma tillbaks på träningarna.

Vår:    Söndagar, 13.00-14.00, start 3 maj – 21 juni
Höst:   Söndagar, 13.00-14.00, start 2 augusti – 20 september

Avgift for hele sesongen er kr 200,- Da inkluderer vi en liten avlutning ved sesongslutt

Alle som deltok i fjor er også hjertelig velkommen til videre utvikling i år!
Vi oppfordrer foreldre eller andre til å være med, både som bidragsytere og for å ivareta sikkerheten. Kontakt gjerne Martin på pro@melandgolf.no, telefon 488 53 938 eller kom innom for en prat for påmelding

http://www.melandgolf.no/knottegolf/

Kontakt

Dagleg leiar: Rune Mjøs, Tlf.: 907 94 703, rune@melandgolf.no
Innspel til klubben: post@melandgolf.no 
Heimeside: www.melandgolf.no
Facebookside: Meland GolfklubbBanekart_melandgolf.jpg