PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norkirken

VISJON

Vi har som visjon å ære Gud og formidle hans kjærlighet. Vi vil at flest mulig skal bli kjent med Jesus, få et personlig forhold til han, og leve i Guds gode omsorg og plan med livet sitt.

TILHØRIGHET

Norkirken Nordhordland ble stiftet 29. januar 2004, da under navnet Oasefellesskapet. Norkirken Nordhordland er en selvstendig menighet med tilknytning til misjonsorganisasjonen Normisjon. Menigheten er en del av Normisjons forsamlingsnettverk. Norkirken Nordhordland er en menighet for hele regionen Nordhordland.

LEDELSE

Norkirken Nordhordland ledes av et hovedstyre. Hovedstyret består av et åndelig lederteam og et driftsstyre. Medlemmene i hovedstyret blir demokratisk valgt på årsmøtet hvert år. Leder for hovedstyret er Elisabeth Eikrem Åmdal.

Bønn

Bønn er grunnmuren i menigheten. Et eget forbønnsteam samles jevnlig for å planlegge og å lede bønnearbeidet. På alle storsamlinger er det tilbud om forbønn. Det står dessuten alltid framme ei bønnekrukke som alle kan skrive bønnelapper i.

Barn og unge

I Norkirken Nordhordland blir barn og unge tatt på alvor. Barna har sitt eget opplegg på storsamlingene og ungdommene har sine egne grupper på kveldstid.

Grupper

Norkirken Nordhordland er en cellemenighet. Det betyr at vi ønsker at flest mulig skal være med i en celle/gruppe. I gruppene deler vi liv og hjelper hverandre med åndelig vekst. Når cellene vokser, deles de. På denne måten vokser menigheten.

MEDLEMSKURS og MEDLEMSSKAP

Vi tilbyr medlemskurs en gang i semesteret. Et medlemskurs er et informasjonsmøte hvor du får innblikk i hva menigheten står for. Du får dessuten informasjon om hva menigheten forventer av deg som medlem. Alle som ønsker å bli medlemmer i Norkirken må først ta medlemskurs. Kurset arrangeres en kveld, og varer ca. 3 timer. Ta kontakt med pastor/daglig leder for videre informasjon om medlemskurs. Norkirken Nordhordland har i dag ca 70 voksne medlemmer.

De som vil melde seg inn i Norkirken, skriver en medlemskontrakt. Det er ønskelig at de som går fast i menigheten, melder seg inn. Man må være 15 år for å bli medlem. Vi i Norkirken Nordhordland ønsker flere medlemmer velkommen til vår meninghet. Alle må melde seg inn skriftlig. (Det samme gjelder ved utmelding.) Nederst på siden finner du innmeldingsskjema til utfylling. 

LOKALITETER

Norkirken Nordhordland leier kultursalen i Meland Aktiv. Meland Aktiv er idrettshallen ved Fossemyra stadion, ca 1 km vest for Frekhaug senter. Følg skilting. Meland Aktiv ligger 5 km fra Knarvik. Fra Bergen sentrum er det ca 3 mil. Vi bruker også regelmessig Frekhaug bedehus og Nordhordland Folkehøgskule til våre samlinger.

MØTER OG SAMLINGER

Norkirken Nordhordland inviterer til storsamling for hele familien annenhver søndag (i patallsuker) kl. 11. Storsamlingene preges av lovsang, livsnær undervisning og barn som deltar. Norkirken Nordhordland praktiserer barnedåp og det er nattverd på gjennomsnittlig annenhver storsamling. Vi arbeider i grupper og team.

Kontakt

Sjå heimeside: www.norkirken-nh.no
Facebookside: Norkirken-Nordhordland