PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Musikkens Venner

Klassisk arbeider for å bringe levende klassisk musikk ut til hele Norge. Klassisk er en landsomfattende interesseorganisasjon for konsertarrangører innen klassisk sjanger. Vi ønsker å legge til rette for konsertopplevelser av høy kvalitet, og jobber for dette gjennom å samle og styrke det frie arrangørleddet. Organisasjonens oppgave er å synliggjøre og forbedre vilkårene for våre arrangører, og bidra til å inspirere, informere og hjelpe våre medlemmer. Klassisk arbeider for å bringe levende klassisk musikk ut til hele landet. Klassisk er det eneste landsdekkende arrangørnettverket innenfor den klassiske sjanger.

Medlemmene våre drives på ulikt vis, noen basert utelukkende på frivillig innsats, mens andre er profesjonelt drevne. Klassisk har både festivaler og helårsarrangører som medlemmer.

Musikkens Venner Nordhordland ønsker å presentere lødig musikk av høy kvalitet. Vi er opptatt av  å presentere et bredt musikkutvalg, i mange ulike sjangre, for å nå flest mulig publikummere.Dyktige utøvere er basisen for konsertvirksomheten, både våre mange lokale musikere, og artister fra inn- og utland. Musikkens Venner i Nordhordland holder konserter på en rekke steder,  i ulike kommuner i Nordhordland. Et styre av entusiastiske ildsjeler står for driften og arrangørvirksomheten. Vi har et økende publikumstall på våre konserter siste årene, og det inspirerer!

Kontakt

Telefon: 91162900, Postadresse: Litlevika 42, 5914 Isdalstø
E-post: einar.vatne@gmail.com

nettside: musikkens venner nordhordland